Artikelen

Vorstelijk voordeel

Vorstelijk voordeel

winterschilderOm de zoveel tijd is uw woning toe aan een fris en nieuw gezicht. U wilt uiteraard dat het werk snel en professioneel wordt uitgevoerd. Denk dan aan de Winterschilder. Wij zetten alles weer strak in de verf en zorgen voor een perfecte wandafwerking. U hebt ondertussen uw handen vrij voor andere activiteiten. En de Winterschilder brengt niet alleen gemak en vakwerk, maar ook vorstelijk voordeel: in de wintermaanden kan u tot 20% korting krijgen!

U kunt bij ons terecht voor goed en uitgebreid advies en we komen graag langs om uw wensen te bespreken. Moderne kleurcombinaties, toe te passen materialen en mogelijke technieken ter verfraaiing of bescherming? We vertellen u er graag alles over. Het voordeel dat in uw situatie is te behalen, rekenen we u meteen voor. In overleg met u bepalen we vervolgens de werkplanning en brengen we offerte uit. U bent ervan verzekerd dat uw opdracht professioneel wordt uitgevoerd door uw Winterschilder.

Slechts 6% BTW bij panden die ouder zijn dan 2 jaar dit is een nieuwe regeling ingaande per 01-11-2010*

Bewoont u een pand ouder dan vijftien jaar dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan berekenen wij, in plaats van 21% BTW, het lage tarief van 6%. Voor zowel uw buiten- als uw binnenschilderwerk. Nog meer voordeel dus!

10% EXTRA korting**

Alleen bij Eddie Kok Schilderwerken krijgen vroege boekers nog eens 10% extra voordeel! Hiermee kan uw korting tot maximaal 20% oplopen.

Winterschilder-voorwaarden

Voor wie? Particulieren en verenigingen van eigenaren.
Wanneer? Vanaf 21 Oktober 2016 t/m 31 maart 2017.
Hoeveel? Een korting van maximaal 25%
Geldt voor? Opdrachten van minimaal 4 mandagen.
Soort werk?

Onderhoud en renovatie van binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking.

Extra korting Opdracht verstrekt voor 21 Oktober

* van toepassing zolang dit voordeel van kracht is 
** extra korting bij opdracht verstrekking voor 21 september

Uitgebreide voorwaarden.

Bron: winterschilder.nl