Artikelen

Aangesloten bij de betere schilder

betereschilder.nlEen Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk, vertrouwd bedrijf. Een Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Een Betere Schilder staat onder voortdurende kwaliteitscontrole van onze organisatie; iedere klant ontvangt een schriftelijke enquete, waarmee wij uw tevredenheid meten over de service en kwaliteit van uw Betere Schilder.

Oh ja, als u deze enquete invult, dingt u mee naar een waardebon van € 500.- aan schilderwerk!

Onderzoek wijst bovendien uit dat maar liefst 97% van de Betere Schilder klanten zo tevreden is over de geleverde diensten, dat zij in de toekomst weer zouden kiezen voor een Betere Schilder. Bovendien scoren de Betere Schilders gemiddeld een 9 voor professionaliteit en klantteveredenheid.

Eddie Kok is te vinden onder de rubriek 'Noord-Brabant' of door hier te klikken en direct naar de juiste rubriek te gaan. Op http://www.betereschilder.nl kunt u verder alles rustig nalezen.

UW BETERE SCHILDER... DE SPECIALIST IN HET GOEDE GEVOEL!