Artikelen

Project in Oudenbosch

In Oudenbosch hebben we recent een project gedaan waarbij we meubels mee behangen en geschilderd hebben.

Monumentaal pand volledig gerestaureerd, dit pand is in gebruik geweest als kantoor en een als een tehuis voor opvang van kinderen, de huidige bewoners hebben het nu weer in oude stijl hersteld.

Zie onderstaande foto's voor het resultaat.

42 woningen in Dongen

logo

Voor bouwbedrijf OSDO in Dongen hebben we 42 woningen en appartementen aan de Reggestraat te Dongen gedaan.

 

 

 

Opening filiaal Zeist

zeistNaast Drunen/Nieuwkuijk hebben we nu ook een filiaal geopend in Zeist. Met deze uitbreiding zijn we nog beter in staat u ten diensten te zijn, onze service is onveranderd goed en met de beste zorg voor uw project.
Onze contact gegevens zijn:
Eddie Kok schilderwerken BV
Gerolaan 12
3707 SK Zeist
T: 030-8798755
GSM:  06-50521561
@: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zijn gespecialiseerd is oa:
  • Schilderwerk
  • Beglazing
  • Stuc werk
  • Behangen
  • Kitten
  • Spuiten
  • Houtrot reparaties
  • Klein timmerwerk
Voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte kunt u ons bellen of mailen.

Schilderwerk vd Ven Waalwijk

 

ford

Januari 2011 hebben we een groot project opgeleverd, schilderen van Ford dealer van de Ven te Waalwijk. Hierbij enkele foto`s van dit mooie project.

dsc00065dsc00067

dsc00068dsc00069

dsc00070

Aangesloten bij de betere schilder

betereschilder.nlEen Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk, vertrouwd bedrijf. Een Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Een Betere Schilder staat onder voortdurende kwaliteitscontrole van onze organisatie; iedere klant ontvangt een schriftelijke enquete, waarmee wij uw tevredenheid meten over de service en kwaliteit van uw Betere Schilder.

Oh ja, als u deze enquete invult, dingt u mee naar een waardebon van € 500.- aan schilderwerk!

Onderzoek wijst bovendien uit dat maar liefst 97% van de Betere Schilder klanten zo tevreden is over de geleverde diensten, dat zij in de toekomst weer zouden kiezen voor een Betere Schilder. Bovendien scoren de Betere Schilders gemiddeld een 9 voor professionaliteit en klantteveredenheid.

Eddie Kok is te vinden onder de rubriek 'Noord-Brabant' of door hier te klikken en direct naar de juiste rubriek te gaan. Op http://www.betereschilder.nl kunt u verder alles rustig nalezen.

UW BETERE SCHILDER... DE SPECIALIST IN HET GOEDE GEVOEL!