WoongenotDreams concept®

Voor een vast maandbedrag, het onderhoud aan uw huis geregeld vanaf 40 euro per maand.

WoongenotDreams concept®

Goed, economisch schilderonderhoud vereist een preventieve aanpak; tijdig schilderen vóór de verflaag defecten vertoont. Daarvan ziet iedereen de logica wel in. De praktijk leert echter dat de consequenties van dat inzicht moeilijker zijn te aanvaarden.

De relatief hoge kosten van ambachtelijk vakwerk, in combinatie met een te voren niet tastbaar eindresultaat, maakt schilderwerk tot een lastig te verkopen product. Het ''WoongenotDreams concept®'' is ontwikkeld om u hierbij te ondersteunen, zowel onderhoudsmatig als financieel.

Fiscaal aftrekbaar

Door uw geld van uw woningonderhoud op uw rekening te houden en gebruik te maken van het ''WoongenotDreams concept®'' investeert u fiscaal in wonen. Rente t.b.v. het onderhoud van uw woning is fiscaal aftrekbaar.

Het is voordelig om het onderhoud aan uw woning ten alle tijde van het ''WoongenotDreams concept®'' te betalen zodat u uw geld kunt gebruiken voor andere doeleinden, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een auto, boot of caravan. Als u hiervoor gaat financieren is de rente niet fiscaal aftrekbaar.
Alle voordelen op een rij

  1. Fiscaal-vriendelijk investeren in wonen.
  2. 10 Jaar lang weten wat je voor het onderhoud van je woning kwijt bent!
  3. Niet meer op zoek naar een goede ambachtsman.
  4. Waardevast.
  5. Meer vrije tijd.
  6. Geen risico's (schilderen is niet zonder gevaar).
  7. Schilderwerk op maat.
  8. U krijgt een Garantiecertificaat voor de looptijd van het ''WoongenotDreams concept®''.
  9. Overdraagbaar. (zie de algemene voorwaarden)
  10. Zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk.

Eddie Kok schilderwerken

Eddie Kok schilderwerken is een jong en dynamisch bedrijf dat inspeelt op uw wensen en ze verwezenlijkt. Die ook zorgt dat het onderhoud en financiële plaatje precies bij u past. Wij werken met gerenommeerde producten.

Eddie Kok schilderwerken (totaalonderhoud) kan alles voor u verzorgen: nieuwe kozijnen, glas, verf, behang, stukadoren, stoffering enz.

 

Eddie Kok schilderwerken BV
Middelweg 19
5253 CE Nieuwkuijk
Tel.   073-7508689  030-8798755   Fax 073-5112920
www.eddiekokschilderwerken.nl 
e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN